My Fairytail
Open Words

A quiet dreamer who needs her dreams to be achieved. Alive minds. Open Minds to be break. 16-teen//


Entries About Linkies Stuff


Adore

16//
Do comment
Don't read as much as you want
Jo Twins !



Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


BIOLOGY ! Whatt ?!? I'm going crazy !

Assalamualaikum.

Finally I'm blogging again.
You guys might be thinking that I'm dead.
Not me, this Blog are .
Finally changed the skin . Look nice header right ?
It's Youngmin and Kwangmin the twins from Boyfriend .
They're so cute you know!

They still young I might say .
I'm a 1998 they are 1995 .
3 years gap
That doesn't make any difference .

Haha, come back to the topic I wanna share about .

This is about my upcoming Biology exam .
Oh god . I just transferred from my school this July .
That is so sad .
But I love it because I get to stay home.
The convenient way for me to study ,
Well, not that convenient I might say .

BIOLOGY ? For god sake, I did not take Biology course before.
Then I have to flow through Pure Science course in my new school.
I just get to study half of the topics .
Like OMG .

The other half ? By myself I might say .
The end-of-year examination is finally coming .
Oh my and one more the Teacher is so so fierce .
Haha . Good luck to me then . Bye !

A hard decision to be made :(

Assalamualaikum, Hai . 
Hoho, sekarang ni . Cerita yang bakal ditulis tak tahu berunsurkan apa , Happy or Sedih or Whatsoever . 


*tarik  nafas* and *lepas slow slow*

Okay now, Start !

Sekarang ni I think of transfering to another school .
So yeah , It is really a hard decision to be made .

Reasons why ?

1st - I have lost all my good friends there .
2nd - I feel lonely, although I have Intan, Hajah , Nana .
3rd- I feel terpinggir . Yeah with my friends .
4th- Kesiankan mama :'( 
       
-Kesian mama sebab dia asyik kena ambik kat skool yang jauh kau main tuuu setiap minggu balik .

Masa bukannye berpatah balik -.-

Sorry lah kawan2 kat SBee kalau satu hari aku transfer . Be happy for me . Can You ? Please :)

Good friends no longer around :'(


Hai, Assalamualaikum .

SEDIH GILA . My very very very good friend Azmina, Fahmi . They're moving to another school .
Gila sedih . Hish , Especially Azmina . Weh , aku rindu gila kat kau . Takde dah org nak bagi semangat kat aku . Kau jelah satu2 nya kawan yang selalu nasihatkan aku . Aku tahu aku bukan kawan yang baik, tapi kau sabar je dengan perangai aku kan ? Aku tak pernah jumpa kawan sebaik kau nga MAIFAN. Weh Azmina , kalau kau pindah sekolah . Bila lagi aku dapat jumpa kau ? Maybe takkan jumpa dah kot . Kan ? Doakanlah boleh lagi jumpa kau . Inshaallah :) 


Aku harap and doakan kau sihat je kat SERI PUTERI nanti . Belajar rajin , Be The Best, Beat The Rest Kay ?

Amin :)

DEBARAN MENANTI .

Assalamualaikum .

yo peeps . Yeah of course sekarang ni batch 1998 tengah cuak, takut, berdebar, and macam2 lagi emotif yang sedang mebelenggu diri . Haha . Kan kan kan

Woi gila sapa tak cuak pasal result .
Berdebar gila kot .
Haha . Okay so harap semua bertenang lah ya .
Ingat, bukan korang sorang je yang nak tunggu result , ni orang yang menge-type ni pun akan ambik jugak 0.o .

Awkward , mak kata lepas ambik result terus tuju ke Gambang, haha .

Nak nak pulak esok dah start takde air kat Lembah Klang .
Semua air telah diisi dalam tong2 kosong . haha :D

Macam nak pergi perang kan?

Hmmm, okaylah . Tolong doakan saya yang terbaik . Saya doakan batch '98 seluruh Malaysia peroleh keputusan yang cemerlang . Kbye :D

PMR RESULT !!

Hey, Assalamualaikum .

Haha , sekarang ni aku memang dah tak boleh fikir benda lain selain keputusan PMR yang bakal keluar 19 haribulan Disember nii .
Seram.

Mampu ke aku banggakan , bahagiakan ibu bapa ku ? keluarga ku ?

Ya Allah , kau berikanlah hambamu ini kekuatan untuk menghadapi takdir yang bakal menimpa diriku ini .
Aminn.

Yeah , aku tahu semua batch '98 tengah menggeletar satu badan menunggu hari yang bakal tiba nanti .

Wish korang yang diluar sana , Good Luck ! May you guys get the best result :D


unachieve wish

Assalamualaikum .
Hey korang !

Gila sedih , korang tahu kan ZEA nak datang Malaysia this January 14th .
I wish to go . There still a lot of ticket can buy -.-
Please ! I wanna go , kalaulah boleh belik konsert tiket dengan grade PMR nanti -.-

Tapi, tahu dah abah mmg takkan kasi punya .
Yelah tahulah , konsert tu tak elok and whatsoever .
tapi asalkan solat , sudah .
kan ?

Tahulah abah takkan kasi, sebab kakak yang nak pergi concert TVXQ tu pun tak dapat, padahal dah beli dah pun tiketnyee ,
sedih an ?

ok, bye !



Unacceptable friendship

Assalamualaikum ,

Yeah kali ni memang saya nak cerita pasal benda yang sedih .
Ia memang berkaitan ''friendship'' . Persahabatan saya sudah hancur , bukan dengan semua orang lah , just me and ''her'' ,

Benda ni berlaku 1bukan salah saya tapi dia sendiri yang sudah menjadi musuh dalam selimut .

I didn't asked her to be like that .

Satu ucapan yang saya nak sampaikan kepada si ''dia'' .

''Okay, firstly kalau nak buat something tu fikir masak2 dulu , kan kau dah tak ada kawan dah, penat je kita bina persahabatan ni kan ? . Kau kira beruntung lah weyh , kau bukan ada ramai kawan . Aku yang sanggup kawan ngan kau , walaupun ramai je orang yang kutuk, hina kau .
Aku tak kisah , sebab mmg aku takde hak nk benci kau . Tapi bila kau dah buat macam ni , kau memang mencabar aku lah weyh . Aku harap kau jangan ganggu hidup aku lagi . Sebab lepas ni , ''persahabatan'' aku dengan kau memang dah takde .''

Yeah , aku tahu kau dah insaf, kau nak aku buka mata aku balik supaya kawan dengan kau ?

sorry, but its a no !

I'm so sorry , I may be easy to be friends with but once you push the red button, you're gone for good in my life .